Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Z domova

Hledáme asistentku/asistenta do naší kanceláře ve Frenštátě p. R.

Hledáme asistentku/asistenta pro naší kancelář ve Frenštátě pod Radhoštěm. Jedná se o plný pracovní úvazek v mezinárodním cestovním ruchu s pružnou pracovní dobou, pondělí - pátek 8.00 – 17.00. Mimo sezónu dohodou možnost i práce z domova. Nabízíme progresivní odměňování - od 13 000 Kč při zaučení do 20 000 Kč při zvládnutí všech pracovních povinností a dobrých obchodních výsledcích.  Popis práce: Agenda cestovní agentury, komunikace s klienty v českém a anglickém jazyce, příprava účetních a mzdových podkladů, fakturace, obchodní korespondence, skladová evidence. Bližší informace poskytneme na telefonu. Požadavky: Středoškolské vzdělání s maturitou, AJ slovem a písmem, znalost práce s programy…
Číst dál...

Valašské folkrockování 2016

Letošní ročník Valašského folkrockování, který proběhne 13. srpna 2016 bude rozhodně pestrý a potěší příznivce různých hudebních žánrů. Vystoupí: VÁCLAV NECKÁŘ se skupinou BACILYVOXELATMASFERASTROMBOLI Vstupné v předprodeji: 290 Kč, na místě: 350 Kč, děti do 7 let zdarma. Vstupné ZTP a děti 7-12 let na místě: 100 Kč. Předprodej vstupenek od 1. dubna 2016: T klub, TIC a VMP – budova Sušáku. Rezervace a předprodej vstupenek pro mimorožnovské zájemce: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. 571 651 233. Předprodej vstupenek bude ukončen 12. srpna 2016 ve 12:00. Festival se koná za každého počasí.      
Číst dál...

Vydáváme Výroční turistickou známku na rok 2016 - Valašský atom

Vážení přátelé a kamarádi, Omlouváme se Vám, že nám to tak dlouho trvalo. Významné objevy sa však nerodí každý den a ani náš chodník k objevení Valašského atomu nebyl vyšlapaný. Valašský atom by v žádném případě neměl chybět v žádné domácnosti! Je praktický, univerzální a můžete s ním dělat prakticky cokoliv! Běhat, jezdit na kole, plavat, létat, vařit, prostě cokoliv Vás napadne! Má ideální velikost a jeho poločas rozpadu je dán pouze tím, co s ním budete dělat a jak se o něho budete starat! Oproti ostatním atomům, je to jediný atom, který můžete klidně pozorovat pouhým okem a který si…
Číst dál...

Přihlašte si svůj vzorek do 14. Jelínkova Vizovického koštu

Chcete si nechat zhodnotit svůj vlastní destilát? Zašlete nejpozději do 5.8.2016 řádně vyplněnou přihlášku a vzorek o obsahu 0,35 l na adresu sídla firmy: Rudolf Jelínek a.s., Razov 472, 76312, Vizovice. Vzorek můžete přinést osobně na podnikovou prodejnu v Brně, Jezuitská 582/17, Brno, nebo na Ranč Kostelany, Kostelany 200, Kroměříž. Přihláška ke stažení zde.
Číst dál...

Zúčastněte se s námi Vizovického Trnkobraní 2016

Ve dnech 19.- 20. 8. 2016 se bude konat v areálu likérky R. Jelínek hudební festival Vizovické Trnkobraní. Letos se můžete těšit na Mig 21, Divokýho Billa, Mandrage, Desmond, Xindla X, Horkýže Slíže, Sto Zvířat, Portless, Monkey Business, Fleret, Rybičky 48, Mirai, Sebastiana, Kristínu, Voxela, Wohnout, Visací Zámek, Slzu, Kosovce a Gazdinu robu. V rámci festivalu se bude konat již klasická soutěž v pojídání švestkových knedlíků. Pojďte s námi nasát atmosféru krásného festivalu a poslechnout si kvalitní hudbu. Více na http://www.vizovicketrnkobrani.cz/.
Číst dál...

Spolupracujte s námi, pomůžeme Vám přežít rok 2016

Vážení přátelé a obchodní partneři, uvědomujeme si, že každý z Vás je jiný, každý má svůj styl, svoje představy a možnosti!  Rok 2015 byl rokem změn a troufám si říct, že rok 2016 v tom nebude jiný... Kdo bude chtít přežít, se bude muset změnit nebo bojovat. Obrazně a možná i doopravdy... Doporučujeme abyste se ve své komunikaci začali ještě více orientovat na své "blízké klienty/přátelé". Pokud potřebujete zahraniční klienty, tak také na moderní komunikační technologie a znalosti cizích jazyků a zvyklostí.
Číst dál...

Inspirace Novým Zélandem aneb svět se mění a my s ním

Vážení přátelé a kamarádi, svět se mění a my s ním i když v určitém smyslu si říkám, že je to jinak, a že proto abychom mohli zůstat stejní, musíme měnit svět kolem sebe, nebo se našimi aktivitami orientovat tam, kde to má smysl. Věnujeme se proto našim dětem, rodinám a nechceme se ani v této složité době vzdát svých ideálů a iluzí :-).
Číst dál...

Veselé Velikonoce

Vážení přátelé a klienti. Přejeme Vám nádherné prožití svátků jara, dětem bohatou pomlázku, ženám hodně koledníků a chlapům plnou sklenku. Přijďte si posedět, užít si Velikonoc a ochutnat tradiční i netradiční destiláty z našeho kraje v naší Pálenici, Dřevěné městečko, Rožnov pod Radhoštěm. Otevírací doba: Bílá sobota 26.3.2016 - Červené pondělí 28.3.2016 od 8.00 do 16.00.
Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!